top of page

OM os:

IMG_0608-3.jpg
IMG_0677-4.jpg

André Andersen

André Andersen er skuespilleren, fortælleren og producenten bag André Andersen SOLO & Teaterkompagni, der producerer vores podcast.

Han er på en evighedsturné rundt i det danske land med sine forestillinger, der både er familie- , skole- og voksenforestillinger.

Han er også kendt for at være én af landets mest produktive og anerkendte fortællere, kendt for sine energiske, eftertænksomme og morsomme historier. 

Han har en fortid som TV-publikumsopvarmer op igennem 1990´rne og fik allerede dengang interessen for fortællingen om Nordisk films storhedstid under stumfilmens æra og blev derfor et naturligt valg som rundviser i de gamle filmstudier.

Sidenhen har hans nysgerrighed for de historiske fortællinger gjort ham til én af Helsingørs mest brugte byvandrere.

Aske Ebbesen

Aske Ebbesen er én af landets mest berejste historiefortællere.

Hans sceniske fortællinger er filosofiske, underfundige og særdeles underholdende. Det gør ham til en god formidler, og det falder ham derfor naturligt at inddrage historiske fortællinger som en del af hans brede repetoire, både til børn og voksne.

Derudover er han også turnerende skuespiller, bl.a. i Teater Sporenstregs og i André Andersen Teaterkompagni og andre teatre.

 

Ligesom André Andersen har han en fortid som rundviser på Nordisk Film i Valby og sidenhen Kronborg Slot i Helsingør

Sådan Cirka - 10 år undervejs

André og Aske har lært hinanden at kende igennem deres mangeårige arbejde med historiefortælling, sidenhen som rundvisning på Nordisk Film og Kronborg Slot.

Sådan Cirka er deres nye podcast-.projekt, som på sigt skal blive fundamentet for deres (sådan cirka) historiske byvandringer, optrædener og foredrag.

bottom of page